Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
2

2. klasse leste eventyr

I november hadde 2.klasse ved Øyslebø barneskole leseprosjekt med eventyr som tema. 

IMG_20221017_103909

Kjenner du igjen noe av dette?

I aulaen på ungdomsskolen ligger det mye gjenglemt tøy samt en del sko. Er noe av dette ditt? Bildet over viser bare et lite utvalg. Se alle bildene. Hent før 15. januar ellers vil brukbare plagg og sko bli gitt bort.

Bursdag

FAU ønsker inkluderende bursdagsfeiringer

Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ønsker å unngå at barn føler seg utelatt i forbindelse med bursdagsfeiringer på barnetrinnet og har derfor vedtatt noen anbefalinger.

Dette er koronareglene som gjelder for barn under 18 år nå

20. desember vedtok formannskapet en lokal forskrift om smittekarantene som gjelder for barn under 18 år. Dette gjelder alle nærkontakter, også de som ikke er husstandsmedlemmer eller tilsvarende nære. I praksis betyr det for eksempel at barn og unge som får smitte i sin avdeling eller sin klasse i barnehage eller skole, må i karantene. Forskriften gjelder til 20. januar.

Skogdag 4

Ryddet opp rundt leirstedet på Husebakk

Første og andre klasse har uteskole hver mandag. Da går vi på tur til Husebakk.  Her hadde skogen grodd veldig til rundt leirstedet vårt. Vi fikk lov av grunneier å rydde litt i skogen hans.  

Foresattepålogging IST

Foreldre kan logge seg inn for å se fravær, anmerkninger og dokumenter.

Digital meldingsbok

Øyslebø oppvekstsenter benytter digital meldingsbok. Meldinger som tidligere ble skrevet på papir, skal nå sendes digitalt. Skolen på sin side benytter samme system til å sende ut informasjon til foresattes mobiltelefoner og epostadresser.

Leksehjelp i barneskolen

Leksehjelp har dette skoleåret fått en ny struktur. Vi tilbyr leksehjelp til alle elever mandag , tirsdag og onsdag. Tilbudet er gratis.